Kategorier

More information

Bose QuietComfort 15 Hodetelefon

Bose QuietComfort 15 Hodetelefon

Hodetelefonen Bose QuietComfort 15 med aktiv støydemping er de stilleste hodetelefonen Bose noen gang har produsert. Avansert elektronikk benytter nå mikrofoner både inni og utenpå øreklokkene for å registrere og redusere lydene i omgivelsene, så du kan nyte musikken uten forstyrrelser.

Lagerstatus nettbutikk: På lager

Vanlig pris kr 2 595,00

Tilbudspris: kr 1 995,00

ELLER

Hodetelefonen Bose QuietComfort 15 med aktiv støydemping er de stilleste hodetelefonen Bose noen gang har produsert. Avansert elektronikk benytter nå mikrofoner både inni og utenpå øreklokkene for å registrere og redusere lydene i omgivelsene, så du kan nyte musikken uten forstyrrelser.

"Som en konklusjon er dette det beste støydempende hodetelefonsettet på markedet."
Lyd & Bilde 03/2010 - les hele testen her.

Du vil elske det du hører. Og det du ikke hører
Bose QuietComfort 15 hodetelefoner med eksklusive teknologiske fremskritt innen støyreduksjon som gjør at disse hodetelefonene fra Bose er de stilleste Bose har laget til nå. Du hører til og med mindre støy og mer av musikken – med glimrende lyd og en komfortabel tilpasning som varer lenge. Du vil ikke finne denne kombinasjonen av fordeler i noen annen hodetelefon. Og når du hører dem, forstår du hvorfor de er anerkjent blant kritikerne.

  • Avansert støyreduksjon over et bredt frekvensområde; ideelt hjemme, på jobb eller reise
  • Levende lyd avslører selv de minste nyansene i musikken
  • Behagelig passform med myke puter rundt ørene
  • Inkluderer to lydkabler, en med mikrofon/fjernkontroll til iPhone-/iPod-styring og handsfree iPhone-oppringing
  • 35 timers bruk i gjennomsnitt med AAA-batteri

Bose-teknologi på jobben
Bose QuietComfort 15 hodetelefoner gir avansert elektronikk et fullt spekter av lydreduksjon. Mikrofoner inni og utenpå hver øreklokke føler av lydene rundt deg og reduserer støyen. Vår patenterte ørepolstringsteknologi skaper en kritisk akustisk forsegling som blokkerer noe av støyen før den når ørene dine.

Hør musikken din som aldri før
Bose QC15 hodetelefoner har proprietær signalbehandling og vår TriPort akustiske hodetelefonstruktur for mer naturtro lyd – inkludert dype, lave toner – fra små, lette øreklokker. Første gang du har dem på, kan du bli overrasket over å høre nyanser i favorittsangene dine som du ikke har hørt før. Så koble til og la musikken spille. De ombyttbare lydkablene passer til standard 3,5 mm kontakter som finnes på nesten alle smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner.

En verden av stillhet
Når du er ferdig med å lytte til musikken på en veldig lang flytur og du bare vil være alene med tankene dine. Det er da vår patenterte Acoustic Noise Cancelling-teknologi fjerner støyen fra verdenen rundt deg. Med den luksuriøse passformen og den kjærkomne stillheten kan det til og med hende at du glemmer at du har på hodetelefoner.

Besvar samtaler. Ta kontroll.
Bose QuietComfort 15 hodetelefoner kommer med en ekstra kabel som er tilpasset for utvalgte Apple-enheter. En tre-knappers fjernkontroll og innebygd mikrofon, lar deg besvare samtaler på iPhonen din og styre musikk på andre Apple-enheter. Du kan styre volum, sporvalg og taleprogrammer, i tillegg til at du enkelt kan bytte mellom samtaler og musikk. Du kan også kjøpe et mobilsett som får QC15 hodetelefoner til å virke på andre mobiltelefoner.